Dr Thais Cesar liittyy tieteellisten asiantuntijoiden paneeliin
31/10/2017

Cesar on biologian kandidaatti sekä elintarvike- ja ravitsemustieteen tohtori. Hänen tieteellinen painopisteensä on sitrushedelmien ravitsemukselliset ja aineenvaihdunnalliset ominaisuudet kliinisissä tutkimuksissa sekä eläinmalleissa.

Cesar tutkii erityisesti sitrushedelmien bioaktiivisia yhdisteitä kroonisilta sairauksilta suojaavina tekijöinä.

Olen mielissäni paneelin jäsenyydestä ja olen jo tavannut paneelin muita jäseniä keskustellakseni erinäisistä tutkimusprojekteista. Kannatan vahvasti terveellisen ruokavalion täydentämistä täysmehulla sen tuomien ravitsemuksellisten hyötyjen vuoksi. Toki tämäkin riippuu aina tieteellisestä näytöstä. Odotan innolla, että pääsen ottamaan osaa paneeliin”, Cesar kertoo.

 

Lue lisää tieteellisten asiantuntijoiden paneelista ja sen toiminnasta täältä.

Thais_Cesar.jpg