3 huhtikuu 2019 - Lääkärin Elintapa- ja Ravitsemuspäivä LERP

Fruit Juice Matters on yksi huhtikuussa järjestettävän lääkärien ravitsemus- ja elintapapäivän pääyhteistyökumppaneista. 

"Vuoden tärkein lääkäreille suunnattu lihavuuden- ja ravitsemushoidon koulutustapahtuma Lääkärin Elintapa- ja Ravitsemuspäivä LERP järjestetään 3.4.2019 Helsingissä Sokos Hotel Presidentissä. Koulutusaiheet ovat tuttuun tapaan hyvin ajankohtaisia ja käytännönläheisiä, ja luennoitsijat ovat alansa ykkösasiantuntijoita. 

LERP 2019 aiheina ovat "Lihava potilas vastaanotolla" ja "Elintapamuutosten toteuttaminen käytännössä". Saat huippukouluttajilta työkaluja ja tuoreinta tietoa lihavuuden hoidosta (mukaan lukien uudet lihavuuslääkkeet) ja painonhallinnan psykologiasta elintapainterventioiden toteutukseen ja ravitsemushoitoon lääkärin näkökulmasta:

  • Lihava potilas vastaanotolla: miten hoidan ja miten muuttuu Käypä Hoito-suositus?
  • Laihduttajan ruokavaliot - mistä on näyttöä?
  • Painonhallinnan psykologiaa ja motivoinnin työkaluja lääkärille
  • Elintapamuutosten toteuttaminen käytännössä - unenpuutteesta ajanhallintaan
  • Liikuntaohjeita maailman huipulta niin lääkärille kuin potilaalle"

Lisätietoa tapahtumasta www.lerp.fi