Uutiset

Täältä löydät uusinta tutkimustietoa Fruit Juice Matters -ohjelman riippumattomilta tutkijoilta sekä mediassa julkaistuja uutisia aiheesta. Mukana myös julkaisemamme paikalliset lehdistötiedotteet ja uutiskirjeet.

 

Sivua päivitetään säännöllisesti, joten seuraathan päivityksiä!

 

04
04 2018

Huhtikuun uutiskirje julkaistu: asiaa täysmehun ravintosisällöstä

Vuoden toinen uutiskirje on julkaistu! Tiedotamme uusimmista tutkimustuloksista täysmehujen saralla sekä tarjoamme vinkkejä vanhemmille lasten hedelmien ja kasvistensyönnin lisäämiseksi.

Lue lisää
11
02 2018

Vuoden ensimmäinen uutiskirje julkaistu

Vuoden ensimmäisessä uutiskirjeessä puhuttivat kasvistenkäyttö ja Fruit Juice Matters -tiimin ravitsemusasiantuntija Sanna Talvian liittyminen kansainväliseen asiantuntijapaneeliin.

Lue lisää
02
11 2017

Marraskuun uutiskirje julkaistu

Marraskuun uutiskirjeessä tietoa Fruit Juice Matters -ohjelman tulevasta asiantuntija-aamupäivästä, joka järjestetään keskiviikkona 15. marraskuuta. Tapahtumassa myös asiantuntijapaneeli, jonka aiheena hedelmien ja kasvisten käytön lisääminen Suomessa.

Lue lisää
15
09 2017

Syyskuun uutiskirjeessä mehusanastoa

Syyskuun uutiskirjeessä linkki mehusanastoa käsittelevään tiedotteeseemme ja viimeisimmät uutiset ohjelmamme tiimoilta. Tutustu uutiskirjeeseen täällä.

Lue lisää
31
08 2017

Elokuun uutiskirje ilmestynyt

Elokuun uutiskirjeessä käsitellään mehuihin liittyvää terminologiaa, ajankohtaista marjateemaa sekä eroja Euroopan maiden hedelmiä ja vihanneksia koskevissa saantisuosituksissa. Missä maissa esimerkiksi pakastetut tai kuivatut hedelmät luetaan kuuluvaksi suositukseen? Entä mikä on täysmehujen rooli?

Tutustu uutiskirjeeseen täällä.

Lue lisää
25
06 2017

Kesäkuun uutiskirje julkaistu!

Kesäkuun uutiskirjeessä kerromme Sanna Talvian tuoreimmasta, erityisryhmien ravitsemusta käsittelevästä blogitekstistä. Mukana myös linkki viimeisimpään tiedotteeseen, jossa kerrotaan täysmehusta osana liikunnallista elämäntapaa.

Uutiskirjeen pääset lukemaan täällä, ja kaikki aiemmat uutiskirjeemme löydät täältä.

Lue lisää