Uutiset

Täältä löydät uusinta tutkimustietoa Fruit Juice Matters -ohjelman riippumattomilta tutkijoilta sekä mediassa julkaistuja uutisia aiheesta. Mukana myös julkaisemamme paikalliset lehdistötiedotteet ja uutiskirjeet.

 

Sivua päivitetään säännöllisesti, joten seuraathan päivityksiä!

 

02
11 2017

Marraskuun uutiskirje julkaistu

Marraskuun uutiskirjeessä tietoa Fruit Juice Matters -ohjelman tulevasta asiantuntija-aamupäivästä, joka järjestetään keskiviikkona 15. marraskuuta. Tapahtumassa myös asiantuntijapaneeli, jonka aiheena hedelmien ja kasvisten käytön lisääminen Suomessa.

Lue lisää
15
09 2017

Syyskuun uutiskirjeessä mehusanastoa

Syyskuun uutiskirjeessä linkki mehusanastoa käsittelevään tiedotteeseemme ja viimeisimmät uutiset ohjelmamme tiimoilta. Tutustu uutiskirjeeseen täällä.

Lue lisää
31
08 2017

Elokuun uutiskirje ilmestynyt

Elokuun uutiskirjeessä käsitellään mehuihin liittyvää terminologiaa, ajankohtaista marjateemaa sekä eroja Euroopan maiden hedelmiä ja vihanneksia koskevissa saantisuosituksissa. Missä maissa esimerkiksi pakastetut tai kuivatut hedelmät luetaan kuuluvaksi suositukseen? Entä mikä on täysmehujen rooli?

Tutustu uutiskirjeeseen täällä.

Lue lisää
25
06 2017

Kesäkuun uutiskirje julkaistu!

Kesäkuun uutiskirjeessä kerromme Sanna Talvian tuoreimmasta, erityisryhmien ravitsemusta käsittelevästä blogitekstistä. Mukana myös linkki viimeisimpään tiedotteeseen, jossa kerrotaan täysmehusta osana liikunnallista elämäntapaa.

Uutiskirjeen pääset lukemaan täällä, ja kaikki aiemmat uutiskirjeemme löydät täältä.

Lue lisää
23
05 2017

Toukokuun uutiskirje on ilmestynyt!

Toukokuun uutiskirjeessä vinkkasimme mm. Sanna Talvian uusimpaan blogikirjoitukseen ja jaoimme kuulumisia Elintarvikepäivästä. 

Lue koko kirje.

Lue lisää
10
05 2017

Lehdistötiedotteet ja uutiskirjeet 2017

Tutustu kevään 2017 lehdistötiedotteisiin ja uutiskirjeisiin.

Lue lisää