Uutiset

Täältä löydät uusinta tutkimustietoa Fruit Juice Matters -ohjelman riippumattomilta tutkijoilta sekä mediassa julkaistuja uutisia aiheesta. Mukana myös julkaisemamme paikalliset lehdistötiedotteet ja uutiskirjeet.

 

Sivua päivitetään säännöllisesti, joten seuraathan päivityksiä!

 

01
06 2018

Kesäkuun uutiskirje

Vuoden kolmas uutiskirje on julkaistu. Kirjeessä jälleen ajankohtaisia aiheita täysmehumaailmasta; tutkimustuloksia liittyen täysmehun vaikutukseen veren insuliini- ja glukoositasoihin sekä terveisiä Elintarvikepäiviltä 2018! Ja mikä tärkeintä, muistakaa laittaa kalenteriin jo varaus syyskuussa järjestettävään paneelikeskusteluun. Lue uutiskirje kokonaisuudessaan täällä.

Lue lisää
04
04 2018

Huhtikuun uutiskirje julkaistu: asiaa täysmehun ravintosisällöstä

Vuoden toinen uutiskirje on julkaistu! Tiedotamme uusimmista tutkimustuloksista täysmehujen saralla sekä tarjoamme vinkkejä vanhemmille lasten hedelmien ja kasvistensyönnin lisäämiseksi.

Lue lisää
11
02 2018

Vuoden ensimmäinen uutiskirje julkaistu

Vuoden ensimmäisessä uutiskirjeessä puhuttivat kasvistenkäyttö ja Fruit Juice Matters -tiimin ravitsemusasiantuntija Sanna Talvian liittyminen kansainväliseen asiantuntijapaneeliin.

Lue lisää
02
11 2017

Marraskuun uutiskirje julkaistu

Marraskuun uutiskirjeessä tietoa Fruit Juice Matters -ohjelman tulevasta asiantuntija-aamupäivästä, joka järjestetään keskiviikkona 15. marraskuuta. Tapahtumassa myös asiantuntijapaneeli, jonka aiheena hedelmien ja kasvisten käytön lisääminen Suomessa.

Lue lisää
15
09 2017

Syyskuun uutiskirjeessä mehusanastoa

Syyskuun uutiskirjeessä linkki mehusanastoa käsittelevään tiedotteeseemme ja viimeisimmät uutiset ohjelmamme tiimoilta. Tutustu uutiskirjeeseen täällä.

Lue lisää
31
08 2017

Elokuun uutiskirje ilmestynyt

Elokuun uutiskirjeessä käsitellään mehuihin liittyvää terminologiaa, ajankohtaista marjateemaa sekä eroja Euroopan maiden hedelmiä ja vihanneksia koskevissa saantisuosituksissa. Missä maissa esimerkiksi pakastetut tai kuivatut hedelmät luetaan kuuluvaksi suositukseen? Entä mikä on täysmehujen rooli?

Tutustu uutiskirjeeseen täällä.

Lue lisää